Kulturní a sportovní události jako odměna za zkouškové

MotolFest i Pelikáni ve výběhu rozproudí krev v těle

Po nabitém zkouškovém období, které ve zdraví snad zvládli jak studenti, tak pedagogové, nás čeká v únoru konečně začátek letního semestru. Chtěla bych vás tímto pozvat na MotolFest, hudební večer, na němž se o zábavu postará pět studentských kapel s kořeny na naší fakultě. Budeme se na vás těšit v MeetFactory 20. února od 18.30. Lístky budou k dispozici v síti GoOut. Během večera se vystřídá jazz, alt-pop a ponoříme se až do hard rocku či punku. Více informací najdete na sociálních sítích.

Kdybyste si kromě uší chtěli v únoru protáhnout i nohy, každý druhý týden se schází Pelikáni ve výběhu, kteří krouží nejen po motolském okolí. Pro více informací napište na Facebook Kateřině Stanzelové. 

Nakonec se únor ukázal být i hokejovým měsícem a každý týden čeká naše MotolPelicans zápas. Přijďte zafandit 8. 2. (Eden), 13. 2. (Fortuna aréna, Holešovice), 20. 2. (Malá hala Sparta) a 27. 2. (Fortuna aréna, Holešovice). Pro více detailů opět odkazuji na sociální sítě. Jedná se opravdu o vrchol hokejové sezóny, po těchto utkáních nás čeká už jen pár posledních zápasů.

Přeji vám mnoho štěstí u zbývajících zkoušek a užijte si ještě ten kousek zimy, co je před námi.

 

Barbora Džerengová
šéfredaktorka Motolského občasníku

 

Motol Pelicans

 

Mezinárodní setkání na půdě fakulty díky IFMSA

              Leden a únor se nese spíše ve znamení zkoušek, nežli studentských akcí, proto toho za spolek IFMSA na únor v plánu moc není, přesto se stále něco děje. A také už připravujeme březnové akce!

              Jako každý měsíc se také v únoru můžete zapojit jako CP (Contact Person) do organizace programu pro přijíždějící stážisty. V lednu u nás fakultě stážovalo 6 studentů (z Brazílie, Mexika a Panamy). V únoru se k nám na fakultu chystá studentka z Chile. Pravidelně každý měsíc v rámci Social Program probíhá Welcome Dinner a NFDP (National Food and Drink Party), kde jsou vítáni všichni studenti. Dále se konají dle času a možností akce jako bruslení, Sexual Health Workshop, procházky po okolí, bowling či cokoliv, s čím studenti přijdou!

              Za každou aktivitu dostanete IFMSA body pro vaši budoucí stáž a máte výjimečnou šanci poznat mediky z cizích zemí. Tak neváhej a přidej se k nám!

 

Linda Kurková, Local Officer of Public Relations, LF2, IFMSA CZ

 

ifmsa

 

Vytvořeno: 31. 1. 2023 / Upraveno: 2. 2. 2023 / Odpovědná osoba: Bc. Nikola Musilová