Noční volejbalový turnaj

Jak je v posledních patnácti letech u mě zvykem, uspořádala jsem pro studenty všech fakult podzimní kolo tradičního nočního volejbalového turnaje čtyřčlenných družstev (na hřišti musí být minimálně dvě ženy). Uskutečnil se z pátku 15. na sobotu 16. listopadu 2019 ve sportovní hale SCUK Hostivař.

Tentokrát se sešlo méně družstev, pouze devět, ale o to byla kvalitnější. Musím říci, že to byl skutečně volejbal na velmi vysoké úrovni, a shodla jsem se na tom i s bývalými ligovými hráči, kteří se tohoto turnaje zúčastnili.

Zápasy se hrály ve třech skupinách po třech týmech, a to na dva vítězné sety do 25 bodů. Do dalších bojů postupovaly ze skupin vždy dva týmy, které další kolo sehrály na kříž. Vítězové potom vytvořili skupinu, která hrála o první až třetí místo, z druhých vzešla skupina hrající o čtvrté až šesté místo.  Třetí ze skupin z prvního kola hrála o sedmé až deváté místo, takže každý tentokrát odcházel s nějakým umístěním, což se při vyšším počtu družstev nedá sehrát.

Vyzdvihla bych výkon týmu All Stars Girls Team, což byla samá děvčata z 2. ročníku fyzioterapie na 2. lékařské fakultě, která každý zápas hrála s obrovským nasazením, což se samozřejmě hodnotí. 

Výsledky:
  1. místo Pozitroni (2. LF)
  2. místo Dritte absolventi (směs)
  3. místo Volejbalová grupa (MFF)

Výkony úžasné, úraz žádný a obrovsky pozitivní atmosféra. Díky všem.

PaedDr. Květa Skálová
20. listopadu 2019
Fotografie: Archiv autorky.

 

 

 

 

Vytvořeno: 25. 11. 2019 / Upraveno: 10. 12. 2019 / Mgr. Petr Andreas, Ph.D.