Přihlášení do aplikace Elektronické hlasování ve volbách do akademického senátu 2. LF UK

Hlasovat ve volbách do akademického senátu 2. lékařské fakulty UK bude možné pouze po přihlášení na fakultní stránky (kvůli identifikaci voliče).

V zájmu zdárného průběhu voleb prosíme všechny zaměstnance, aby si možnost přihlášení pečlivě ověřili. Umožní vám nejen přístup k aplikaci pro volby, ale i k ostatním informacím, které jsou na nových webových stránkách dostupné jen po přihlášení.

Přihlásit se v současnosti můžete dvěma způsoby:

1) Fakultním heslem. S nastavením či zapomenutým heslem pomůže Ing. Zdeněk Prokš (tel. 257 296 182, @email).

2) Univerzitním heslem CAS UK (ověření na adrese https://cas.cuni.cz). Pro přihlášení je nutné znát přihlašovací jméno a ověřené heslo. Přihlašovací jméno (osmimístné osobní číslo UKČO) naleznete vytištěné na průkazu UK pod fotografií anebo na výplatní pásce. Ověřené heslo je možné získat buď ve Výdejním centru UK (Celetná 13), anebo na děkanátu 2. LF UK (Zdeněk Procházka, tel. 224 435 859, @email), a to po předložení identifikačního průkazu (OP nebo průkaz UK), heslo není možné nastavit telefonicky. Je třeba zkontrolovat, že i po úspěšném přihlášení (tj. zobrazí se osobní a další údaje zaměstnance či studenta) je v položce „typ hesla“ uvedeno „OVĚŘENÉ“.

Volební komise všem moc děkuje za spolupráci!

Vytvořeno: 21. 10. 2016 / Upraveno: 2. 2. 2017 / Mgr. Petr Andreas, Ph.D.