Pozvánka na ples

Jako již každý rok se blíží okamžik, na který s nedočkáním čeká celá 2. LF. Okamžik, kdy se v jeden slavnostní večer v Národním domě na Vinohradech sejdou jak profesoři, tak i studenti a mnoho dalších za jedním účelem. Všichni chtějí strávit příjemné chvíle tancem, zábavou a zažít něco nezapomenutelného. Přesně to vám ples každoročně nabízí a jistě vás nezklame ani v tomto akademickém roce. Nenechte si tedy ujít slavností událost, která se koná 23. února v 19.30 v Národním domě na Vinohradech.
 
O hudbu se postará v Majakovském sále Ladislav Bareš Orchestra. V Raisově sále bude možné si zatančit za doprovodu kapel Carisma, Flamenco nebo BekOfis. A ve společenském sále vás čeká koncert, který budou mít pod taktovkou vybraní talenti a klavírní virtuózové z naší fakulty.
 
Také se dozvíte, kdo se stal „Učitelem roku“, a samozřejmě se můžete těšit na tradičně netradiční vystoupení Prdlých kostí. Večer vám zpříjemní kvalitní catering, tombola a mnoho dalšího. Celý ples je nekuřácký, takže si budete moci vychutnat pohodu a příjemné zážitky v prostorách se svěžím vzduchem. Lístky budou v prodeji od středy 1. února v pokladně děkanátu 2. LF (vedle Studijního oddělení) nebo v pokladně Národního domu na Vinohradech. 50korunová sleva pro členy Motoláku se uplatňuje pouze v pokladně děkanátu 2. LF proti průkazu ISIC studenta (1 člen – 1 zlevněný lístek). V případě dotazů pište na @email.
 
Pokud máte účet na sociální síti Facebook, můžete svou účast potvrdit na odkaze https://www.facebook.com/events/139230682861172/. Další podrobnosti, včetně programu, náčrtku sálů s čísly stolů, seznamu partnerů nebo kontaktu na organizátory plesu naleznete na adrese http://www.motolak.org/ples-2lf-0.
 
Nyní nadešel čas, kdy nezbývá než zavolat kadeřníkům, naleštit taneční boty, vybrat šaty, a již brzy se budete moci oddat rytmu valčíku po boku vašich kamarádů.
 
Srdečně vás zveme na ples 2. LF:
 

Vytvořeno: 1. 2. 2012 / Upraveno: 18. 12. 2018 / MUDr. Jana Djakow