Nová krev mezi studenty 2. lékařské

První červencový týden probíhaly na naší fakultě zápisy nově přijatých studentů. Proč si vybrali právě 2. lékařskou? Hlásili se i jinam? Ptal se Adam Láznička.


Barbora Votrubová

• Navazující magisterský studijní program Fyzioterapie

Báro, proč ses rozhodla pokračovat v magisterském studiu na 2. LF?

Studovala jsem zde již bakalářský program a naše fakulta mi velice vyhovovala. Vím, že na jiné fakultě by se mi nedostalo tak kvalitní výuky, vše je zde probíráno opravdu do hloubky a s veškerými spojitostmi, a to mi vyhovuje.

 

Gabriela Moslerová

• Magisterský studijní program Všeobecné lékařství

Gabrielo, proč zrovna 2. LF? Dostala ses ještě na nějakou jinou fakultu?

Dostala jsem se ještě na 1. LF a do Plzně na stomatologii. Ale vybrala jsem si 2. lékařskou, protože je nejlepší (smích). Mám na ni nejlepší ohlasy, studuje zde spousta mých kamarádů, kteří jsou tu vážně spokojení, a i můj přítel, takže mám informace z první ruky.

Láďa Ševčík

• Bakalářský studijní program Fyzioterapie

Proč sis vybral 2. LF a hlásil ses i na jiné fakulty?

Já už ani nevím, kdy to začalo, ale od začátku pro mě byl Motol první volba. Byl jsem se samozřejmě podívat i na jiných fakultách a hledal o nich informace, ale toto bylo vždy číslo jedna.

 

Marcela Máčková

• Bakalářský studijní program Všeobecná sestra

Proč ses rozhodla jít studovat obor Všeobecná sestra? A proč do Motola?

Jako sestra již pracuji. Jsem v Motole na JIP a v současné době se po sestrách požaduje, aby si doplnily vzdělání. Proto jsem se rozhodla jít studovat, no a Motol byl samozřejmě první volba.

Vytvořeno: 12. 7. 2017 / Upraveno: 4. 2. 2019 / Mgr. Ing. Tereza Kůstková