Blíží se jaro a s ním i Vědecká konference 2019!

Letošní Vědecká konference se uskuteční 10. a 11. dubna. Organizátor prof. Jan Trka zve a představuje hlavní řečníky.


Jistě se mnozí z vás každé ráno probouzíte s pocitem, že vám v životě něco chybí a nemůžete přesně definovat, co to je. Ano, chybí vám fakultní Vědecká konference! Od posledního ročníku uplynulo již devět měsíců, a všichni se proto těšíme na další ročník.

K této vrcholné vědecké a společenské události naší fakulty se letos sejdeme 10. a 11. dubna, a to v nově rekonstruovaných prostorách našich poslucháren a v jejich okolí. Připravujeme pro vás zajímavý vědecký, společenský, zábavný i sportovní program: hlavní atrakcí budou jistě přednášky a postery mladých vědců fakulty, ale na něco se můžete těšit už teď. Hlavní hosté se podívají na medicínu ze zcela odlišných úhlů: přes ultrazvukové vlny přední evropský prenatální kardiolog prof. Jan Marek z Great Ormond Street Hospital v Londýně, očima medicínského statistika potom prof. Ladislav Dušek z Ústavu zdravotnických informací a statistiky.

Po dvou letech (a zcela exkluzivně, neboť jejich pravidelný literární kabaret EKG v Divadle Archa je již nějakou dobu ve stádiu klinické smrti) se do Motola vrátí zábavné literární duo Jaroslav Rudiš a Igor Malijevský se svou show.

Těšit se můžete i na workshopy, diskuse, tradiční Motolskou míli, chutné svačinky a setkání se spolužáky, staršími kolegy a vědeckými osobnostmi fakulty!

Důležitá data
  • Sběr abstraktů zahajujeme 1. 2. 2019. (Připomínáme, že aktivní účast formou přednášky či posteru je povinná pro doktorské studenty 3. ročníku a všech vyšších, pokud neprezentovali v roce 2018. Účast je otevřená pro všechny mladé i starší vědce fakulty, kteří chtějí představit svou vědeckou práci a její výsledky.)
  • Elektronická aplikace pro sběr abstraktů
  • Sběr ukončujeme 1. 3. 2019.
  • O přijetí či nepřijetí a formě prezentace vás vyrozumíme do 22. 3. 2019.
Vytvořeno: 30. 1. 2019 / Upraveno: 1. 4. 2019 / Mgr. Petr Andreas, Ph.D.