Cesta medicínou Bohdana Pomahače

28. listopadu promluvil před zcela naplněnou Velkou posluchárnou o své životní cestě světoznámý plastický chirurg prof. Bohdan Pomahač. Přinášíme videozáznam, fotogalerii a krátké shrnutí od hlavní organizátorky Anny-Marie Stejskalové.


S radostí mohu říci, že spokojenost pana profesora Pomahače s uvítáním na naší fakultě byla veliká, a studenti byli ze setkání s ním nadšeni a z akce odcházeli plní inspirace a motivace a troufám si říci, že s velkým zážitkem, na který budou ještě dlouho vzpomínat, protože pan profesor Pomahač má skutečně mnoho co předat. Bylo nám obrovskou ctí hostit na naší fakultě tak významného, světově uznávaného a neobyčejně skromného člověka, jako je pan profesor Bohdan Pomahač.

V posluchárně bylo zcela plno, studenti měli vynikající dotazy a myslím, že tím také moc hezky reprezentovali naši fakultu. Po měsících, které jsem strávila připravováním této akce, mohu říci, že je to opravdu úžasný pocit – vidět, že se akce povedla a že byli všichni zúčastnění spokojeni.

Krásné fotografie zajistil student třetího ročníku Jan Fluger, videozáznam vytvořil a zpracoval student Stanislav Štrba. Ráda bych poděkovala také panu děkanovi za ochotu, poskytnutí posluchárny a jedinečné přivítání pana profesora.

Vytvořeno: 11. 12. 2018 / Upraveno: 30. 1. 2019 / Mgr. Ing. Tereza Kůstková