Pelikáni potřebují tvou podporu!

...ve čtvrtek 25. 10. od 22.30 na ledě stadionu HC Hvězda. Přijďte sledovat naživo fakultní hokejový tým v souboji s klubem VŠCHT.

Neuvěřitelné se stalo skutečným! Po loňském triumfu Pelikánů nad Třetí lékařskou je náš tým od nového akademického roku členem Pražské ligy ledního hokeje. A dokonce už za sebou máme dva ligové zápasy – první z nich jsme uhráli s týmem H.O.V.N.A. (ten název maskuje to, jak je tento amatérský tým dobrý) remízu 6:6 a následovalo naše vítězství proti týmu HC Forfun s krásným skóre 10:5.

Ale po těchto úspěších, a po ještě jednom zápase tohoto týdne, jsou Pelikáni vysílení a při dalším zápase potřebují naši podporu! Čeká je soupeř, se kterým se už jednou setkali. Soupeř, jehož porážka znamenala začátek hvězdné kariéry našich hochů. Mezi tímto soupeřem a Pelikány je jasně cítit chemie. Jedná se o klub VŠCHT, s nímž se utkají na ledě stadionu HC Hvězda ve čtvrtek 25. října od 22.30. Jedna fakulta proti celé univerzitě.

A co budeš v tuhle dobu dělat ty? Ležet doma s hrnkem kafe a šprtat se na anatomii, histolu, biochemku nebo patolu? Anebo přijdeš podpořit naše kluky a užít si parádní show na ledě?

Takže si piš do diáře, že ve čtvrtek 25. 10. máš hned po filmovém klubu vyrazit na HC Hvězda! A nezapomeň si vzít něco na zahřátí...

Další info najdeš na Facebooku. https://www.facebook.com/events/321967801913432/

Adam Láznička

Vytvořeno: 19. 10. 2018 / Upraveno: 28. 4. 2021 / Mgr. Ing. Tereza Kůstková