Ples: Představujeme kapelu Lucky Band

Štítky

Únor se chýlí ke své druhé polovině, a je namístě, abychom vám představili hudební kapely, na které se můžete těšit na fakultním plese. Ten se koná 9. března...


Jako první představujeme kapelu Lucky Band, hlavní kapelu večera, která bude hrát až do jedné hodiny ranní v Majakovského sále. Osmičlenná kapela z Hradce Králové je již plesovou stálicí a je známá především tím, že dokáže kvalitně zahrát takřka ke všem druhům společenských tanců. Ne nadarmo je hlavní kapelou plesů taneční školy Vavruška. V jejím repertoáru tedy kromě klasického plesového waltzu či valčíku nebudou chybět ani ostatní, v předešlých letech méně hrané tance, a vy tak budete moci vytáhnout všechny své taneční trumfy. Těšit se můžete jak na klasické, tak moderní písně a věřte, že nudit se rozhodně nebudete. Lucky Band skutečně stojí za to!

Mimochodem, pokud byste si náhodou nemohli vybavit kroky některého z tanců, máte pořád spoustu času se připravit. Pomůže vám třeba Motolská tančírna pořádaná týden před plesem v pátek 1. března.

Text: FB Motolák

Fotografie: web Lucky Band

Vytvořeno: 19. 2. 2019 / Upraveno: 10. 6. 2022 / Mgr. Petr Andreas, Ph.D.