Prvácké Dobronice jsou za dveřmi!

Prvácké Dobronice jsou za dveřmi!

Asi jste zrovna byli u zápisu. Dostali jste informace o seznamováku, zaplatili poplatek a možná teď přemýšlíte, jestli to byl dobrý nápad, protože se vám tam zas tak moc nechce. Přeci jen, nikoho tam neznáte a medici jsou prý divní lidé... Tak teď čtěte pozorně. Protože se nemusíte ani v nejmenším obávat, seznamovací hry, kde se musíte plácat do stehen a opakovat svoje jméno jako idiot, se konat nebudou. Myslíme si totiž, že je lepší se seznámit, když jsou lidi polonazí, a jména pochytit za běhu (doslova).
 
 
Dobronice jsou sportovní, společensky-seznamovací akcí pořádanou pro čerstvě přijaté studenty 2. lékařské fakulty v rekreačním areálu Univerzity Karlovy na jihu Čech. Za tři dny se mezi sebou seznámí medici i fyzioterapeuti a zažijí spoustu zábavy při sportovních a kulturních aktivitách, které jsou doplněné jak motivačními a informačními přednáškami, tak praktickou výukou první pomoci. Neodmyslitelnou součástí Dobronic je bláznivý závod „Extreme rush“, což je jakýsi neoficiální křest studentů na naší fakultě. Zkrátka, neexistuje dokonalejší začátek vysokoškolského studia, než jsou 3 dny v Dobronicích.
 
Důležitá informace od Ústavu tělesné výchovy: Elektronické přihlašování na TV bude probíhat před vstupním soustředěním, informace na webových stránkách ústavu, konkrétní dokument pro studenty 2. lf je zde (old.lf3.cuni.cz/telovychova/html/web2015/iformace%20WEB/info_2lf.pdf).

 

Co byste neměli zapomenout?

  • peníze na klasické výdaje plus něco navíc, protože si budete moci zakoupit fakultní trička a pláště a pěkně se v nich vyfotit
  • plavky a ručník
  • ešus, hrnek a příbor
  • něco na poznámky
  • hudební nástroje
  • holinky a vybavení do deště
     

Info k odjezdu: 4. 9. (první turnus) a 7. 9. (druhý turnus) bude sraz v 8.45 na Opatově (orientace na Opatově není nejjednodušší, jakmile vylezete z metra, musíte ještě o jedno patro výš a hledejte něco takového, každopádně tam bude pobíhat spousta mediků s batůžky a kufry).
 
Nezapomeňte, že součástí Dobronic jsou i plavecké testy! Pro první turnus při odjezdu a pro druhý turnus při cestě do Dobronic. Pokud nebudete moct test z nějakého důvodu absolvovat, dá se domluvit individuální termín s tělocvikáři.
 
Dobronice jsou zkrátka pro studenty 2. lékařské fakulty zážitkem, na který budou moci jako uznávaní odborníci v medicíně později vzpomínat a hodnotit jej jako nejlepší 3 dny svého vysokoškolského studia.
 
Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, neváhejte nám napsat na adresu @email.
 
Celý organizační tým už se na vás těší!

 
www.motolak.org
 
Leták ke stažení zde.

Vytvořeno: 11. 8. 2014 / Upraveno: 22. 10. 2018 / Mgr. Ing. Tereza Kůstková