Cena Františka Běhounka

Výzva k nominacím na cenu Františka Běhounka pro rok 2014

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy vyhlašuje výzvu k zasílání nominací na Cenu Františka Běhounka. Cenu lze udělit vědci, který se zasloužil o šíření dobrého jména České republiky v evropském výzkumu a vývoji (úspěšná účast v projektech, grantech ve výzkumu a vývoji v zemích EU, zejména v 7. rámcovém programu EU pro výzkum, technologický rozvoj a demonstrace). Cena je spojena s finanční odměnou 250.000 Kč. Podrobné informace, včetně statutu ceny a podmínek udělování naleznete na http://www.msmt.cz/vyzkum-a-vyvoj/vyhlaseni-vyzvy-pro-3-rocnik-ceny-frantiska-behounka-v-roce.
 
Do soutěže mohou být přijaty pouze návrhy podané oprávněným navrhovatelem, podepsané, s uvedením kontaktních údajů navrhovatele, obsahující jméno navrhovaného kandidáta a – jsou-li navrhovateli známé – kontaktních údajů kandidáta. Návrh musí být odůvodněn a opatřen odkazy na zahraniční vědecké prameny, v nichž je vědecká práce kandidáta zmiňována a hodnocena. Další podklady a potřebné informace, které jsou součástí hodnocení komise, je nutné vyplnit do strukturovaného formuláře, který je ke stažení zde.
 
Nominace kandidátů na Cenu Františka Běhounka zasílejte asistentce děkana 2. LF Mgr. Janě Andresové na e-mailovou adresu @email nejpozději do 29. července 2014.

Vytvořeno: 25. 6. 2014 / Upraveno: 20. 12. 2018 / Mgr. Ing. Tereza Kůstková