Prague Summer Vascular Symposium 2013


 
Vážení přátelé, kolegyně a kolegové,
dovolené jsou v plném proudu, ale možná někteří z vás už jsou zpátky a těší se na svá pracoviště. Doufám, že v takovém případě nepohrdnete možností zúčastnit se odborné akce, narušující obvyklý prázdninový čas.
 
Událost, na kterou bychom vás rádi jménem všech organizátorů pozvali, je mezinárodní letní vaskulární symposium – Prague Summer Vascular Symposium, které se bude konat 15. srpna 2013 odpoledne v kongresovém sále IKEM v Praze a je zaměřeno především na trombotická a vaskulární onemocnění. Vystoupí v něm řada předních, mezinárodně uznávaných odborníků, kteří v té době budou v Praze jako lektoři při příležitosti 1. mezinárodního letního kursu pro mladé cévní odborníky, organizovaného Českou angiologickou společností s podporou dalších významných společností a nadací.
 
Jsme přesvědčeni, že bude přínosem mít možnost diskutovat některé kontroverzní otázky péče o pacienty s těmito onemocněními přímo s předními odborníky z Velké Británie, Spojených států amerických a dalších zemí.
 
Přednáškový program a on-line registraci naleznete na webové stránce www.angiology.cz/psvs13. Vstup na symposium je volný.
 
Bude pro nás ctí a potěšením, pokud se s vámi budeme moci na symposiu setkat!
 
Karel Roztočil
předseda České angiologické společnosti ČLS JEP
 
Jan Piťha
IKEM
 
Sekretariát kongresu
AMCA, spol. s r. o.
Academic and Medical Conference Agency
Vyšehradská 320/49, 128 00  Praha 2
 
www.amca.cz, www.angiology.cz
tel.: 221 979 351, 731 496 060
fax: 221 979 352
e-mail: @email

Vytvořeno: 6. 8. 2013 / Upraveno: 23. 1. 2019 / Renata Habětínová